Sportschool | Fitness & Training | Personal Training | in Amersfoort en Blaricum

Fit worden in Amersfoort & Blaricum
Bekijk onze actie
Neuromusculair trainen

Complete trainingen met kracht, balans en conditie

Door je lichaam en hersenen samen te laten werken krijg je sneller en beter resultaat. Wij richten ons op herstel en verbetering van prestaties. Onze neuromusculaire trainers hebben diverse specialisme om je kundig te begeleiden vanuit onze kleinschalige gyms.

Meer informatie
01
De meest gezonde manier van trainen
02
Altijd trainen onder begeleiding
03
Wordt merkbaar sterker en slanker
04
Train al vanaf €34,95 per maand

Spieren en zenuwen versterken door Neuromusculair trainen

Wij trainen compleet. Niet alleen krachttraining maar ook verbeteren wij je balans, coördinatie en snelheid. Zo word je sneller fit, heb je meer energie en minder stress.

Lees verder
Altijd een les voor JOUW
Onze lessen
Circuittraining - JOUW GYM
 
Circuittraining

Train in een kleine groep van maximaal 10 personen je gehele lichaam in slechts 45 minuten.

Meer informatie
 
Personaltraining

Persoonlijke trainingen samen met een personal trainer. Compleet concept met training, voeding en lifestyle.

Meer informatie
 
Open Gym

Zelfstandig aan de slag met krachttraining met altijd een coach in de buurt.

In de buurt

Locaties

Sportschool Amersfoort

Amer
sfoort

Naar Amersfoort
Sportschool Blaricum

Blari
cum

Naar Blaricum

Onze Klanten

Ik train nu iets langer dan een jaar bij Ismee. De begeleiding is echt top en ik vind de manier van trainen super leuk en effectief. Ze helpt mij met het behalen van mijn doelen! Doordat ze werken met reaxing, is de manier van trainen anders dan gewoon krachttraining
Anne van der Wiel
Anne van der Wiel
Bij Jouw Gym heb in mijn plezier in het sporten weer terug gevonden! Tijdens een circuit training heb ik geen tijd om na te denken en stort ik me vol op de uitdagende en afwisselende oefeningen. Het hele lijf komt aan bod.
Femke van Grootveld
Femke van Grootveld
Sinds ik ben begonnen bij Ismee als PT heb ik daar geen dag spijt van gehad. De nieuwe sportschool maakt het sporten nóg leuker! Echt geweldige apparatuur, mooie venue en super begeleiding. Echt anders dan 'normaal' sporten.
K.
K.
Sinds januari sport ik bij Jouw Gym en het bevalt zeer goed. Fijne, kleine club. Goede sfeer, geen spiegels en spierbundels, goede verlichting, begeleiding en mensen komen om te sporten en niet om te kletsen.
Mariken Nobel
Mariken Nobel

Welkom bij Jouw Gym - Jouw Sportschool Amersfoort en Sportschool Blaricum!

Bij JOUW GYM geloven we in complete trainingen. Wij werken aan je gezondheid, herstel en prestatie. Onze neuromusculaire training methode voor iedereen is, zelfs als je een beginner bent. Onze lifestyle sportschool biedt een veilige en ondersteunende omgeving. Waar we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke behoeften tijdens de training.

Zie ook: Sportschool Amersfoort en Sportschool Blaricum

Voor Iedereen, ook beginners:

Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of al enige ervaring hebt, fit zijn wil iedereen. Onze neuromusculaire training is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende fitnessniveaus. Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo trainen. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en ondersteunen.

Zie ook: Onze methode

Persoonlijke aandacht tijdens trainingen:

Een kleinschalige sportschool die draait om aandacht. Je traint altijd onder begeleiding van onze expert trainers. Sportschool Blaricum en sportschool Amersfoort zijn beide gericht op het verbeteren van je complete lifestyle. We houden in de gaten hoe je vooruitgang boekt en motiveren je. Ook verzorgen wij personal training in Blaricum en Amersfoort.

Zie ook Personal training

Een Veilige en Ondersteunende Omgeving:

Onze sportschool in Amersfoort en Blaricum is meer dan alleen een plek om te sporten. Het is een community waar je je thuis kunt voelen. We begrijpen dat veel mensen zich onzeker voelen tijdens het sporten. Bij JOUW GYM vind je een warme en ondersteunende omgeving waar je je op je gemak kunt voelen terwijl je aan jezelf werkt.

Zie ook Circuittraining

Het Gaat Verder Dan Fitness:

Bij Jouw Gym richten we ons niet alleen op het krachttraining en cardio. Maar ook op balans, herstel en reactievermogen. We willen je helpen om een gezonde levensstijl te omarmen die zowel je geest als je lichaam ten goede komt. Onze neuromusculaire training is slechts een van de vele aspecten die we aanbieden. Met afwisselende trainingen, motiverende coaches en een leuke groep bouw je aan een vast sportritme.

Lees onze blog

Kom Bij Jouw Gym - Jouw Sportschool in Amersfoort en Blaricum:

Sluit je aan bij JOUW GYM, dé lifestyle sportschool in Amersfoort en Blaricum. Ontdek onze unieke "neuromusculaire training" methode en ervaar hoe je het sporten leuk gaat vinden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen. Je bent van harte welkom.

Zie ook Amersfoort en Blaricum

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden